“Semenjak ada Pitu app ni alhamdulillah rezeki dapat tengok makwe bertudung kini free hair” – Ramai yang kemaruk dengan Pitu apps perlu baca post ini!

Pitu app.Ramai yang tengah try app ni sekarang.Meh sini akak nak tunjuk keburukan pitu app ni.

"Semenjak ada Pitu app ni alhamdulillah rezeki dapat tengok makwe bertudung kini free hair" - Ramai yang kemaruk dengan Pitu apps perlu baca post ini!

“Semenjak ada Pitu app ni alhamdulillah rezeki dapat tengok makwe bertudung kini free hair” – Ramai yang kemaruk dengan Pitu apps perlu baca post ini!

Sebelom akak post tentang ni,terlebih dulu akak da mintak izin kepada empunya fb dan beliau da izinkan.

Meh nak cete..Empynye fb ni seorang lelaki..ape yang beliau buat adalah untuk memberi kesedaran pada orang perempuan kat lua sana pasal app ni.
Lelaki ni imaginasi mereka memang tinggi..Ko tutup litup pon dieorang boleh berimaginasi macam pasal tubuh badan korang.
Tak mustahil orang lelaki tengok gambar korang buat macam ni sambil beronani..

Korang boleh bace antara komen yang akak amek ni…
Simpan sikit malu tu..

By
Nadrah Nordin

Loading...

Leave a Reply