IG Gimnas Negara Farah Ann Digodam Pak Arab

KASIHAN atlet gimrama negara iaitu Farah Ann Abdul Hadi kerana akaun Instagramnya telah dogodam oleh seseorang yang dipercayai berbangsa Arab.

 

IG Gimnas Negara Farah Ann Digodam Pak Arab

IG Gimnas Negara Farah Ann Digodam Pak Arab

 

Akaun yang sebelum ini menjadi platform untuk Farah Ann lebih dekat dengan para peminatnya kini tinggal tiga keping gambar dan kesemuanya tiada kena-mengena langsung dengan kehidupan mahupun karier wanita itu!

Daripada tinjauan kami, akaun Farah Ann kini dipenuhi posting berserta tulisan Arab.

 

Hal ini mendatangkan kemarahan peminat setianya, yang bertindak mengecam perbuatan penggodam tersebut yang tidak bertanggungjawab.

@faraa.yusof: Aku pun syak dia hack sbb ada kaitan dgn sukan sea ni.

@syuliyafans: kesiannya farah ann 😭 bodo punya hacker 😤😤

@unk.nown18_: Kuaja gila org ni! Pahal.

@cekodokhangus: I hope u burn in hell.

@rdhwnrshd_: Anjing hacker.

@fitrahsharif_: Hensem sgt lah tu ! Jamban x siap yalllllll.

@dol_cip: Bodoh sia hacker ni aduh.

@fitrahsharif_:Unfollow ramai2 please.

@kakibahanbola: If u like farah ann…just tell her..no need to hack her ig 😆

@ubdjemeel_: batak gilee …u just go the hell.

@haziqmrza: Kecewa lah perangai memasing mcm ni.

@_.adryn: Hell u.

@lyaasenpai: Kna hacker Ka…kesiann.

@iqramsufyan: sakailah.

@apangjelah: Masalahnya zukieee and zizanrazak ada follow acc ni. Kalau dorang tahu boleh unfollow.

@fauzan_latif249: @farah_ann2 kesian akak.

@afqhwan: Tah pape hack hack ni.

@hklhssn: Lol shame on you bloody arabs.

@z.zakwanharun: Bodoh betul.

@lyaasenpai: Someone pls ckp Arab ngn dia.

@rushdeee_: @instagram please remove this hacked account.

@zulaikhazaiham: Damn you hacker.

@hklhssn: فق يو!!!!!

@elfra98: Hacker, please die.

@fauzan_latif249: فق يو

Bagaimanapun, penggodam itu kini bertindak menutup ruangan komen bagi mengelakkan dirinya terus dikecam. Pandai pula kan!

Namun, para peminat atlet ini masih boleh mengikuti perkembangan kariernya di akaun keduanya iaitu @farah_ann2.

Walaupun akaun ini kemungkinan besar merupakan akaun tertutupnya untuk kaum keluarga dan sahabat handainya sahaja, namun kami berkeyakinan diri yang tinggi dan ‘add’ juga Farah Ann di akaun ini.

Mana tahu, dia mahu jadikan akaun kedua ini sebagai akaun untuk para peminatnya juga!

Dalam pada itu, para peminat Farah Ann digalakkan untuk melaporkan isu akaun digodam ini pada pihak Instagram.

Sumber: MYNEWSHUB.CC

 

Loading...

Leave a Reply