Teori konspirasi kematian Avril Lavigne, ini jawapan sebenar!

konspirasi kematian Avril Lavigne

konspirasi kematian Avril Lavigne

Dua tiga hari ni viral dengan kes konspirasi kematian Avril Lavigne yang dikatakan telah digantikan dengan seorang makwe berwajah serupa ngan beliau yang diberi nama Melissa. So hari ni aku nak citer skit pasal konspirasi pelik dan fun ni ngan korang. Korang jangan gelabah dan takyah gaduh2. Santai je. Nama lagi konspirasi, layan je lah. Sebelum korang memekak macam kena histeria, izinkan aku terangkan apa maksud konspirasi. Konspirasi adalah rumour, yang ada bukti samar2, dan tidak boleh dipercayai 100% selagi belum terbukti kesahihannya. Memandangkan ni cuma benda lagha yang takde ilmiah, aku cadangkan korang baca sebagai hiburan saja. Disebabkan aku dah terbaca benda bodoh ni, sgt tak adil kalau aku terbaca sorang2 muahahahahahah

Baca artikel sebelum: Avril Lavigne sudah meninggal dunia sejak tahun 2003 dan Melissa Vandella diupah untuk menyamar?

Sebelum aku teruskan, biar aku kenalkan dulu korang ngan makwe lejen ni. Beliau dilahirkan di Ontario Canada pada 1984 dan 1st album beliau ialah “Let Go” yang released pada 2002, masa tu umur Avril baru 18. So masa ni memang dia famous gilababi la sampai dia takleh handle paparazi. So Avril ambil keputusan untuk upah sorang makwe yang muka sebijik cam dia untuk cover bahagian paparazzi. Nama makwe tu ialah Melissa Vandella. Lama-kelamaan diorang ni jadi bestfriend. Satu sumber yang tak diketahui melaporkan bahawa ada satu hari kat studio, Avril ajar Melissa untuk menyanyi dan pose macam Avril.

konspirasi kematian Avril Lavigne

konspirasi kematian Avril Lavigne

Pada 2003, Melissa masih bekerja ngan Avril, dan masa tu Avril tengah busy ngan album kedua. Tapi malangnya, datuk Avril meninggal dunia dan Avril jadi tertekan sebab hilang tempat bergantung sebab dia paling rapat ngan datuk dia. Sejak tu, Avril jadi murung dan asyik kurungkan diri dalam bilik dan siapkan lirik2 lagu untuk album keduanya. Dan pastu lirik2 dan lagu tu smua siap, macam yang korang pernah dengar, banyak lagu Avril yang berunsur depressing, contohnya “Nobody’s Home” dan “My Happy Ending”.

Banyak kali jugak lagu2 ni direkodkan sebab Avril terlalu tertekan dan asyik menangis. Ada sumber lain mengatakan bahawa Avril turut pernah berfikir nak bunuh diri dan pernah cuba bunuh diri sebab terlalu sedih. Dan dikatakan pada hujung tahun 2003, Avril berjaya bunuh diri dengan cara menggantung diri. So kalau korang dah hidup zaman 2003 dan seterusnya korang akan prasan nama dia merata2 dan semua orang kenal this PUNK princess. So masa ni rating dia tengah tinggi, she was at the peak of her career jadi company Avril bercadang untuk diamkan pasal hal kematian Avril dan gantikan Melissa sebagai Avril. Masa tu album kedua Avril dah released, so diorang tak risau sangat pasal Melissa ni nak kena nyanyi.

Then, tiba2 pada 2007, “avril” (melissa) released album Best Damn Thing dan bawak watak serta gaya yang baru. Jadi kat bawah ni ada video konspirasi avril dan melissa yang dikatakan agak berbeza. (Tapi aku tengok sama je. Kah!) Dan dikatakan birthmark avril pon dah hilang and avril ada tattoo yang sama macam melissa. Dan bila benda ni tersebar, “avril” diinterview dan kelihatan agak cuak dan cuba buat joke mengatakan smua ni hoax dan sekadar konspirasi. Jadi bawah ni aku sertakan “bukti2” yang kononnya dakwaan Avril tu ialah Melissa dan Avril dah mati. Engkorang rasa?

P/s : she just gained some weight come on lah. Jangan cakap engkorang terpedaya sudah
Notakaki : aku cuma ceritakan balik apa yg diorg duk heboh2, so korang yang disampuk syaitan lepas baca artikel ni mohon bawak2 bersabar.

Image may contain: one or more people and text

Sumber: Khairul Yoi

Loading...

Leave a Reply