Niat di hati lelaki ini nak mengayat cara Islamik, namun bertukar kelakar gila apabila dapat tahu gadis yang dipikatnya sebenarnya adalah…

Korang pernah tak zaman belajar dulu nak try ngorat awek atau pernah kena try ngorat? Mestilah pernah kan. Admin ingat lagi dulu, bukan senang tau nak mengayat. Nak-nak pulak awek yang jenis alim-alim ni. Ilmu agam kena tinggi beb. Ahaha.

Niat di hati lelaki ini nak mengayat cara Islamik, namun bertukar kelakar gila apabila dapat tahu gadis yang dipikatnya sebenarnya adalah...

Niat di hati lelaki ini nak mengayat cara Islamik, namun bertukar kelakar gila apabila dapat tahu gadis yang dipikatnya sebenarnya adalah…

Ni admin nak share dengan korang perbualan antara dua orang. lelaki tu memang sah lah nak mengayat ‘awek’ tu. Bukan main mengayat last-last terus terbantut. Admin tadi bukan main asyik baca terus gelak terbahak-bahak. Adoi laa, kelakar betul.

“Terjumpa gambar kat profile awak..”

Tersalah emoji ka saja buat salah?

 

“Nama awak apa ek?”

Pengakhirannya terus kena blok.

Sesungguhnya admin gelak tak hingat tadi. Kesian dia. Penat-penat mengayat rupanya lelaki yang di ayat. Mohon tabah.

Kredit : Jom! Gelak2

Via: Oh Bulan

Loading...

Leave a Reply