Peminat luah kecewa, Zarul Umbrella tak layan peminat, cuma layan staf Mas je

Walaupun Gegar Vaganza (GV) telah berakhir namun masih ada cerita-cerita kurang enak tentang program ini.  Kali ini adalah berkenaan dengan sikap salah seorang pesertanya iaitu Zarul Umbrella yang mendapat tempat ketiga dalam pertandingan tersebut.

Peminat luah kecewa, Zarul tak layan peminat, cuma layan staf Mas je

Peminat luah kecewa, Zarul tak layan peminat, cuma layan staf Mas je

Menurut komen beberapa peminat penyanyi ini, mereka sangat berkecil hati dengan sikap endah tak endah Zarul terhadap mereka yang banyak memberi sokongan moral kepada penyanyi tersebut sejak minggu pertama GV berlangsung lagi.

“Sebelum mula GV cari penyokong tapi bila dah mula GV dia tak layan penyokong dia pun.  Dia lebihkan kepada kawan-kawan dia dari MAS.  Kami rasa macam dapat layanan second class walhal kami juga penyokong dan peminat dia.

“Berbeza dengan artis lain yang bertanding mereka keluar cari penyokong tapi Zarul sentiasa ditarik oleh pengurusnya macam peminat dia ni semua penjahat.  Pada malam final itu, ada penyokong jumpa Zarul di luar MBSA minta Zarul tunggu sebab ada penyokong dari Singapura nak bagi hadiah, dia cakap okay tapi lepas tu dia tutup tingkap dan belah macam itu ajer,” luah peminat tersebut panjang lebar.

Seorang lagi peminat Zarul memberitahu bahawa dia bukan mahu burukkan artis yang dia minat sejak tahun 1995 lagi tapi sekadar mahu memberitahu isi hatinya.

“Banyak la perkara yang Zarul buat kami kecil hati.  Dia last jumpa kami masa konsert kedua sahaja lepas tu tak jumpa langsung.  Kami lapan orang penyokong yang dapat tiket dan ada penyokong yang beli tiket.  Highflyers lebih dari 10 orang yang pergi masa final.  Prop semua kami yang sponsor cuma final je kami tak buat apa-apa sebab tak ada apa-apa cadangan dari admin.  Dah la peminat terbahagi dua.

“Kami Zarulians dipulaukan.  Masa sambutan birthday Zarul tak ada Zarulians pun.  Itu semua staff MAS sahaja.  Kami rasa sangat sedih,” ujar salah seorang Zarulians.

 

Sumber: Media Hiburan

Loading...

Leave a Reply