Pelamin buruk, harga RM3ribu tapi bila tegur dia hina tempat kahwin sesuai dengan ikan

Pelamin buruk, harga RM3ribu tapi bila tegur dia hina tempat kahwin sesuai dengan ikan

Pelamin buruk, harga RM3ribu tapi bila tegur dia hina tempat kahwin sesuai dengan ikan

Antara perkara penting yang diperlukan untuk memeriahkan satu majlis perkahwinan mestilah pelamin yang indah. Ini kerana kebiasaannya sesi photografi pengantin dan tetamu dilakukan di pelamin tersebut.

Kesian sungguh dengan nasib yang menimpa pengantin ini, pelamin ditempah dikenakan bayaran RM3k tetapi hasilnya sangat mengecewakan. RM3k bukan murah okay, memang tak patut dapat macam ni je. Hmmm

Pentas event tadika lagi elok dari pelamin RM3k ni

pelamin_1

15356567_1882141155343128_855054176751684214_n

‘Tempat lain okay ja. Takda zin buruk macam tu’

pelamin_2

Ni komen murah and feedback dari family butik pengantin tersebut. Ni bukan faktor tempat macam mana nak letak pelamin tu. Ni faktor pasaipaaa pelamin tu rupa macam tu dengan harga yang tak sepatutnya. Nilai sendri. Jangan hina tempat orang.

sumber : Nur Musyriqoh Masri

 

Sumber: Oh Bulan

Loading...

Leave a Reply