“Tutup aurat pun tak jamin selamat, lelaki sangat tak guna!” Luahan gadis yang hampir bunuh diri kerana sering dicabul walaupun tutup aurat

"Tutup aurat pun tak jamin selamat, lelaki sangat tak guna!" Luahan gadis yang hampir bunuh diri kerana sering dicabul walaupun tutup aurat

“Tutup aurat pun tak jamin selamat, lelaki sangat tak guna!” Luahan gadis yang hampir bunuh diri kerana sering dicabul walaupun tutup aurat

Jenayah rogol semakin berleluasa dalam zaman ni. Zaman dah moden tapi sesetengah kaum lelaki masih berfikiran tidak waras, tak boleh tahan nafsu sampai nak melakukan perkara jahat terhadap wanita. Bukan rogol sahaja, malah sex harrasment juga sering berlaku di pejabat, sekolah, di dalam bas dan boleh berlaku di mana-mana tempat pun.

Seorang gadis bernama Aiman ni menceritakan pengalaman berada di situasi tersebut. Walaupun bertudung, berpurdah masih juga dikacau oleh kaum lelaki, diraba dan sebagainya. Tapi kami respect dengan gadis ini kerana hatinya cekal. Baca kisahnya ni.

Sebab kes bunuh guna cangkul, tak boleh jawab exam

Screen Shot 2016-05-25 at 1.16.56 AM

Pernah jadi mangsa cabul

Screen Shot 2016-05-25 at 1.17.42 AM

Pakai tudung, jubah, tutup aurat masih tak selamat

Screen Shot 2016-05-25 at 1.17.52 AM

‘Diorang selalu tengok porn ke?’

Screen Shot 2016-05-25 at 1.18.11 AM

Pernah cuba bunuh diri..

Screen Shot 2016-05-25 at 1.18.23 AM

Tutup aurat tak jamin selamat

Screen Shot 2016-05-25 at 1.18.36 AM

Screen Shot 2016-05-25 at 1.18.48 AM

Sampai kena bahan dengan member

Screen Shot 2016-05-25 at 1.19.09 AM

Sekarang sudah sembuh, tak mengalami kemurungan lagi

Screen Shot 2016-05-25 at 1.19.20 AM

Sumber: Facebook

 

Via : Oh Bulan

Loading...

Leave a Reply