“Harganya RM500K!”- Dato Aliff Syukri Luah Perasaan Kempunan Nak Beli Bag Hermes Birkin

“HARGANYA RM500K!”- DATO ALIFF SYUKRI LUAH PERASAAN KEMPUNAN NAK BELI BAG HERMES BIRKIN

 

Kalau rakyat marhaen macam kami ni, memang lah tidak termimpi nak menggunakan jenama bag yang mahal-mahal.

Namun, kami pun pelik bila jutawan macam Dato Aliff Syukri yang famous dengan produk terlajak larisnya itu pun jadi kempunan nak beli bag Hermes Birkin ni.

Tapi, bila dah baca luahan hati Dato Aliff, kami pun tercengang sebab harga bag ni boleh cecah sehingga RM 500 ribu. Pergh. Boleh beli rumah dah!

“Harganya RM500K!”- Dato Aliff Syukri Luah Perasaan Kempunan Nak Beli Bag Hermes Birkin

“Harganya RM500K!”- Dato Aliff Syukri Luah Perasaan Kempunan Nak Beli Bag Hermes Birkin

Luwahan perasaan abg terlajak laris….saja je nak syer pengalaman sndiri berkenaan ttg beg HERMES almaklumlah ramai sgt org melayu di IG terutama yg mudah shj menyandang beg hermes berkin sbb jenama ni jual berbagai beg,kain dan pinggan magkok..

Nak dipendekkan citer abg terlajak laris pasal beg hermes berkin ini…abg antara jutaaan org yg minat beg ni..saje suke tngok bini brgaya..amat teruja lah nk beli 1 beg Hermes Berkin bini..abg apa lagi pergilah ke butik Hermes dengan hati berkobar kobar utk membeli beg berkin dalam hati nak buat surprise bini. saje nak cuba brand lain pulak..

So nak tukar selera abg pun pergilah ke butik hermes dan ckp ada x beg hermes berkin & sipelayan itu menjawab dengan nada yg baik dan lemah lembut “dato ada rekod dengan kami seblum ni atau beli apa2 brand??sy jawab ?? x pernah beli lah mahal sgt saya x mampu..lps tu yg paling tak tahan.. siap bawak abg nak kena interview

Kena interview dengan manager dan ade pula syarat2 nk bli cthnya abg kena bli beg2 desgn lain atau bli tudung yg beribu2 brulah abg lepas tunggu giliran nk beli 1 beg Hermes Berkin. Katanya hanya yg ada rekod/ragular costmer shja yg boleh dpt beg ni..

Jadi nak cover malu punya pasal abg pun terbelilah tali pinggang dan dompet..bila dah balik abg terasa menyesal sbnarya..kata manager tu beg hermes berkin ni ada di malysia x bayak hnya 5-8 beg sja akan dikeluarkn ke setiap negara amat limitd..hrgany sja dh cecah RM50K-RM500K!!

Kalau beli lv gucci dpt 10 ahhaah bknnya ada emas pun mahal yg amat..patutlah kalau kulit buaya buatan jenama hermers ni mencecah rm500k??? nak di pendekkan cerita abg kalau nak juga kena tunggu giliran yg memohon katanya..

Jadi abg membawa diri di aussie demi mencari hermes berkin dan paling menyedihkan bayak sgt beg hermes ttp bukan beg berkin beg yg berbntuk biasa biasa shja ttp harganya arrggghhh boleh buat naik haji.

Kesimpulanya abg pelik sgt mcm mana ramai sgt yg org boleh pakai berkin kat msia ni dengan mudah sedangkan abg nak beli 1 pun sampai lahh ni kempunan. ada yg suruh abg beli melalui online yg katanya original beg berkin tu tp abg cnfius..ok abg nak tido..rajin berul korang baca luwahan perasa abg smpai habis

Sumber: Facebook Dato Aliff Syukri

 

 

Via : Oh Bulan

Loading...

Leave a Reply