Nora Danish Dihentam Teruk Di Instagram Bekas Isteri Nedim Nazri

NORA DANISH DIHENTAM TERUK DI INSTAGRAM BEKAS ISTERI NEDIM NAZRI

 

Fuhh.. Panas! Panas! Beberapa hari lepas Nora Danish ada memuat naik gambar ‘quote’ di Instagram seolah-olah ingin menujukan ‘quote’ tersebut untuk bekas isteri Nedim Nazri, Nabilah Khan atau lebih dikenali dengan panggilan Bee Khan. Namun foto tersebut telah dipadam selepas Nora sendiri kena bashed dengan followers. Alamak…

Kami tak pasti yang siapa yang mulakan ‘peperangan’ ni tapi bila informer kami menghantar screenshot melalui inbox memang Bee Khan ada memuat naik gambar mengatakan ‘Home-wrecker’. Kami ingatkan masing-masing tiada masalah, tapi nampaknya… Hmm.. Korang baca dan faham-faham sendiri lah ye..

“REAL WOMEN don’t need to steal a person’s husband..”

Nora Danish Dihentam Teruk Di Instagram Bekas Isteri Nedim Nazri

Nora Danish Dihentam Teruk Di Instagram Bekas Isteri Nedim Nazri

Berikut antara foto-foto yang dimuat naik oleh Bee Khan di Instagram. Walaupun Bee Khan tak sebut nama, tapi ramai yang pasti foto tu ditujukan untuk Nora Danish.. Ouchh! Padu ni beb!

“Stay strong pretty lady..”-Rita Rudaini

Rita Rudaini pun support Bee Khan. Iya lah, Rita pun pernah alami pengalaman pahit macam ni.. Mesti dia tahu perasaan macam mana suami dirampas orang.. Ehemmm..

“Dulu caption Rita Rudaini tak reti jaga laki, ni dia nak caption bee tak jaga anak..”

“Sebenarnya u yang jealous dengan Nora.. Yes you are”

 

Tak cukup dengan label ‘Home-wrecker’..

“She is definitely not a home wrecker!”- Nedim Nazri

Sumber : Oh Bulan

Loading...

Leave a Reply