Kapsyen Demi Lovato “Malaysia’s Next Top Monkey” Buat Peminat Naik Angin

Kapsyen Demi Lovato “Malaysia’s Next Top Monkey” Buat Peminat Naik Angin

 

Penyanyi antarabangsa yang baru membuat persembahan di Malaysia, Demi Lovato baru-baru ini telah membuat peminat naik angin dek kerana kapsyen di Instagram.

Penyanyi yang terkenal dengan lagu Let It Go dan Skycrapper memuat turun gambar monyet di Batu Caves dan menulis kapsyen “Malaysia’s Next Top Monkey” di laman Instagram beliau.

Berikut merupakan gambar yang dimuat turun oleh Demi Lovato sehingga membuat peminat tanah air naik angin;

Sabar lah wahai peminat yang salah faham mengenai kapsyen itu, mungkin Demi Lovato tak berniat langsung untuk membuat peminat nya di Malaysia marah.

Mana lah tahu Demi Lovato terlalu terpegun dengan keindahan dan pemandangan di sekitar Batu Caves. Iya lah, Batu Caves kan antara salah satu tarikan pelancong untuk datang ke Malaysia.

Kagum Keindahan Malaysia
Kita patut bangga kerana artis antarabangsa datang untuk melawati tempat menarik di Malaysia. Seperti sedia maklum, bukan Demi Lovato sahaja malah ramai lagi antarabangsa yang memilih Batu Caves sebagai destinasi untuk dilawati. Jom kita tengok gambar Demi Lovato di Instagram;

Peminat Teruja
Peminat Demi Lovato di Malaysia amat teruja bila mereka dapat tahu artis terkenal itu datang Batu Caves juga terkenal dengan patung Dewa Muruga yang tertinggal di dunia.

Kalau korang dapat tahu Demi Lovato kat sana mesti korang serbu nak minta tanda tangan dengan tangkap gambar selfie banyak-banyak kan?

Sumber: Malaysian Digest

Via : Oh Bulan

 

Loading...

Leave a Reply