Jep Sepahtu sambut hari lahir bersama kekasih,Nazeera Sardi

Jep Sepahtu sambut hari lahir bersama kekasih,Nazeera Sardi

 

TIDAK mengaku secara official bahawa mereka adalah pasangan kekasih, Jep Sepahtu bagaimanapun mengatakan bahawa pelakon cantik, Nazeera Sardi ini merupakan wanita yang paling rapat dengannya.

So, korang yang berangan-angan nak jadi teman istimewa Jep Sepahtu dah boleh try to move on dah. Nah, tengok jelah betapa mesranya Jep Sepahtu dengan ‘teman rapat’nya ni. Hiks.

Jep Sepahtu sambut hari lahir bersama kekasih,Nazeera Sardi

Jep Sepahtu sambut hari lahir bersama kekasih,Nazeera Sardi

Jep Sepahtu sambut hari lahir bersama kekasih,Nazeera Sardi

Jep Sepahtu sambut hari lahir bersama kekasih,Nazeera Sardi

Jep Sepahtu sambut hari lahir bersama kekasih,Nazeera Sardi

Mati itu tiada sakat
Semakin hari semakin dekat
Umpama ikan melekat dipukat
Sekadar menanti tuannya angkat

Alhamdulillah atas IzinNya,hari ini genap usia saya yang ke 30..Syukur padaMu Ya Allah atas ape yang dah dipinjamkan kepadaku..Mcm2 nikmat,dugaan & ujian dariMu..Alhamdulillah itu semuanya Nikmat.. *Nikmat mana yg kau nak Dustakan*

 

Sumber : New Malaysian Post

Loading...

Leave a Reply