Manipulasi IG: Rahsia Jualan Meletup Huru Hara Dalam Instagram Tanpa Spam

Manipulasi IG: Rahsia Jualan Meletup Huru Hara Dalam Instagram Tanpa Spam

 

Kenapa ramai peniaga online sekarang ini beralih kepada Instagram? Kerana konsep Instagram lebih kurang sama macam Facebook. Bila kita upload gambar atau video pendek, follower boleh komen pada gambar tersebut. Selain itu Instagram ada fungsi hashtag yang membawa kepada database yang luas sekaligus membawa mereka menjadi pembeli berpotensi. Ramai peniaga online yang ada IG. Follower pula boleh dikatakan ramai. Tapi sebenarnya follower ramai tidak menjamin sales jika follower itu tidak targeted. Jadi macam mana nak meniaga dalam IG?

Sila baca artikel ini hingga habis..

Manipulasi IG: Rahsia Jualan Meletup Huru Hara Dalam Instagram Tanpa Spam

Kami tuliskan artikel ini khas untuk peniaga IG yang mempunyai follower yang sedikit atau tak ada langsung baru nak mula, ada follower tapi tak ada sales. Ada sales tapi sikit. Teknik manipulasi Instagram yang bakal kami kongsikan ini boleh membuatkan hidup anda huru hara kerana terpaksa melayan Whatsapp dari pembeli anda yang tak henti henti. Hidup anda bakal dilanda kesibukan yang amat kerana anda terpaksa restock hari hari untuk menampung jumlah jualan yang meningkat secara mendadak.

Shyyuuuttt… Kami Bagitahu Anda Apa KUNCI UTAMA nak Letupkan Jualan Dalam IG!!

Jawapannya FOLLOWER yang RAMAI..

Nak Dapatkan Follower ramai tu senang..
Tapi..
Kalau Ramai Saja Tapi Tak Kena Dengan Target..
Rugilah.. 
Semua kunci yang anda mahu itu ada dalam Teknik Manipulasi Instagram. Di dalam DVD panduan ini ada rahsia bagaimana untuk tarik targeted follower dalam Instagram. Hah? Macam mana tu? Percaya tak kalau kami kata anda boleh…dapatkan TARGETED FOLLOWER secara demografi.. seperti..
Jantina, Umur, Bangsa
Status Perkahwinan,Minat Apa
Tinggal Mana, Kerja Apa, Kerja Dimana dan lain-lain lagi?
Siapa yang sudah ada IG dan aktif mesti perasan mudah senang nak dapatkan targeted follower dalam IG. Instagram ni ringkas. Ada hashtag je. Fan page atau group pun tak ada macam FB, jadi macam mana nak berniaga dengan targeted follower? Ha semua itu haruslah ada dalam Teknik Manipulasi Instagram!.
Ini yang peniaga IG wajib ada..

Manipulasi IG: Rahsia Jualan Meletup Huru Hara Dalam Instagram Tanpa Spam

Mengandungi 7 modul, setiap peniaga IG harus ada panduan ini kerana ia dapat membantu anda menaikkan sales secara mendadak TANPA SPAM IG ARTIS dan meningkatkan targeted follower anda.

Modul #1
Bina Profile IG

Modul #2
Teknik Naikkan Follower 1

Modul #3

Teknik Naikkan Follower 2

Modul #4

Teknik Naikkan Follower 3

Modul #5

Strategi Unfollowing

Modul #6

Strategi Posting

Modul #7

Strategi #tags

#BONUS
Real Live Study Case

Ini satu bonus dimana anda akan dapat lihat sendiri bagaimana saya lakukan dan result yang terjadi. Dimana saya mulakan dengan akaun yang betul-betul baru dan masih 0.

Kami belanja sikit result yang seller IG lain dah dapat.

Manipulasi IG: Rahsia Jualan Meletup Huru Hara Dalam Instagram Tanpa Spam

Janganlah tengok aje. Tak ada tindakan macam mana nak berjaya? Jom jadi boss kepada diri sendiri. Income semua masuk poket sendiri!

=======================================================

Download DVD Teknik Manipulasi Instagram di sini sekarang

=======================================================

Loading...

Leave a Reply