Bunga Asmara Ada Apa Yang Tiada Pada Jus Lain

Bunga Asmara Ada Apa Yang Tiada Pada Jus Lain

Bunga Asmara

 

 Review ikhlas dari hati admin…

 

Sekarang ni bila kita buka Facebook atau Instagram, banyak produk kesihatan dan kecantikan yang dijual. Macam-macam kelebihan dipaparkan dari pelbagai jenama dalam dan luar negara. Saya pasti juga, anda yang sedang membaca artikel ini pernah mencuba pelbagai jenis produk bagi menyelesaikan masalah dalaman yang dihidapi sekarang. Bunga Asmara ini saya cuba sendiri. Hasilnya, sangat puas hati. 

Kenapa Bunga Asmara? Apa yang membezakannya dengan produk dot dot dot yang lain? Sebab ia ada semua! Ini adalah produk khas untuk wanita, tapi lelaki pun boleh baca. Mana tahu nanti nak hadiahkan pada pasangan. Sebagai wanita, cuba senaraikan masalah dalaman apa yang sering datang?

  • Senggugut
  • Keputihan
  • Asyik letih
  • Kulit badan dan muka kering/kusam
  • Berat badan tak stabil, asyik naik turunnya tidak.
  • Untuk yang sudah bersuami, prestasi ketika bersama dengan suami makin hambar…

Usah kata satu, banyak produk yang sudah dicuba dalam macam-macam bentuk. Kapsul, krim, tonik, herba tapi semuanya tak jadi. Kadang-kadang untuk satu jenama tu perlu cuba dua tiga jenis dalam satu set. Tak sesuai untuk mereka yang pemalas nak apply banyak benda. Bunga Asmara ni best sebab, satu botol untuk ubati semua penyakit dalaman wanita. Luar dan dalam, termasuk turukan berat badan. Ianya mengandungi:-

  • Buah kurma
  • Buah delima
  • Buah tin
  • Madu asli
  • Buah kismis
  • Buah strawberry
  • Buah anggur
  • Peuraria Mirifica
  • Peuraria Labata
  • Ekstrak ros merah
  • Ekstrak Mas Cotek
  • Ekstrak nanas batu
  • Ekstrak stevia
  • Ekstrak asam gelugur
  • Ekstrak sirih
  • Manjakani
  • Glutathione

 

Sebab itu rasa dia masam-masam manis, sedap. Nak ambil pun senang hanya dua sudu sehari pagi dan malam. Kalau niat nak kuruskan badan, ambil sebelum makan ye. Kelebihan Bunga Asmara pula:-

 

  • Melangsingkan badan dalam 14 hari
  • Menahan rasa lapar. Buat kita kenyang. 
  • Hilangkan selulit
  • Merawat kulit yang bermasalah.
  • Merawat keputihan
  • Merawat senggugut
  • Melancarkan perjalanan darah
  • Hilangkan masalah Miss V yang berbau
  • Hilangkan masalah bau badan.
  • Masalah penghadaman dan buasir.
  • Sesuai untuk gadis dan yang sudah berkahwin.

 

Bila baca senarai kelebihan Bunga Asmara kat atas ni, tidakkah ianya dapat menyelesaikan semua masalah dalaman wanita? Senangkan? Hanya dengan satu botol je. Saya admin terbakor.com tulis artikel ni bukan niat nak menjual sahaja. Sebab saya sedang consume dan dah habis sebotol jadi saya nak sharing dengan anda semua. Paling ketara kawan tegur badan dah kecik sikit sedangkan saya tak jaga pun. Itu sangat best sebab badan saya susah nak turun. Janji kena consume betul-betul.

Ini tips dari saya supaya Bunga Asmara cepat mendatangkan kesan.

  1. Consume dengan disiplin dua kali sehari jangan skip.
  2. Banyakkan minum air suam.
  3. Tolong kawal nafsu. Memang betul ianya dapat buat kita rasa kenyang, tapi kadang-kadang nafsu susah dikawal. Padahal tak lapar tapi gatal nak merasa makanan yang berkalori tinggi. BUNGA ASMARA mengurangkan rasa lapar tapi anda harus kawal nafsu sendiri.
  4. Cuba selama minimum 3 bulan, anggaran 3 botol sebab satu botol satu bulan, kalau takda kesan maknanya ia bukan untuk anda.

 

(saya mahu bantu, anda harus cuba sebab ianya tiada kesan sampingan buruk, tak cuba tak  tahu kan?)

 

Keburukan:

  • Wanita hamil dilarang cuba. Maaf, lepas pantang boleh consume ye. 🙂
  • Rasa dia masam manis, mungkin ada setengah orang tak suka.
  • Lepas ni pada yang berkahwin tu kena bersedia selalu, sebab suami anda mesti susah nak lepaskan anda punya 😛
  • Kena bersedia terima pujian dari kawan-kawan yang cakap kita da semakin kurus.
  • Pada yang masih gadis, mesti pening lepas ni ramai lelaki ajak kahwin.

 

Okey, di bawah ni saya akan kongsi sikit testimoni dari pelanggan yang sudah berjaya selesaikan masalah mereka dengan Bunga Asmara

Ini adalah pemilik Bunga Asmara iaitu Massitah

Berminat? Kami ada offer untuk anda. 

Harga satu botol = RM 70

Tapi, kalau anda SMS/Whatsapp code ini: ASMARA ke 011-28084357 (Suhaina) sekarang, anda akan dapat diskaun RM20!

Postage saya bagi free.

Tapi itu untuk 30 pembeli terawal sahaja. Jadi kalau nak harga promosi tu cepat-cepat SMS/Whatsapp.

Ada lagi offer!

Kalau beli dua botol ke alamat yang sama, kami bagi diskaun lagi RM5 satu botol!

Cepat SMS/Whatsapp ASMARA ke 011-28084357 (Suhaina)

Nak COD boleh datang terus ke kedai kami di Uptown Kota Damansara. Sila hubungi En Faizol ( 011-19711015 ).

dah mengandung! Alhamdulillah. cantik kulit muka akak ni sekarang.

dah kahwin lama tapi tak ada anak, cubalah…

Latest Comments

Leave a Reply