Rahsia Lulus Temuduga PTD Dan Kerja Kerajaan Kini Dibongkarkan

Rahsia Lulus Temuduga PTD Dan Kerja Kerajaan Kini Dibongkarkan

 

Anda adalah calon exam PTD yang baru saja lulus peperiksaan? Tahniah! Anda sememangnya layak kerana telah berusaha untuk mengejar karier anda dengan bersungguh sungguh. Peperiksaan PTD telah pun berakhir. Anda telah lulus satu tahap lagi. Kini tiba masa untuk anda menghadapi satu lagi ujian penting iaitu temuduga PTD. Tidak seperti dalam exam online yang lepas dimana anda harus menjawabnya secara online (santai sikit). Kini di dalam temuduga, anda harus tahu banyak teknik berhadapan dengan penemuduga dan juga berkomunikasi.

Sebelum anda menduduki peperiksaan PTD 1 November hari tu, kami telah mendedahkan anda dengan Pakej Rujukan Exam PTD, Yang mana banyak teknik menjawab soalan, contoh soalan dan jawapan didedahkan. Sekarang ini, kami nak berikan anda Rahsia Lulus Temuduga PTD dan Kerja Kerajaan pula! Yelah, takkan nak tinggalkan anda macam tu saja lepas lulus exam. Mestilah kami nak bantu anda berjaya sampai jadi Pegawai Tadbir Diplomatik!.

Memperkenalkan…

Rahsia Lulus Temuduga PTD Dan Kerja Kerajaan Kini Dibongkarkan

Rahsia Lulus Temuduga PTD Dan Kerja Kerajaan Kini Dibongkarkan

 

 

Sebelum anda baca lebih lanjut, ini ada sedikit info tentang gaji permulaan PTD yang khabarnya telah dinaikkan.

 

Menurut berita daripada Astro Awani, kerajaan telah menetapkan gaji permulaan yang lebih tinggi kepada penjawat awam sebagai insentif kepada mereka yang mempunyai kelayakan PHD dan sarjana. Kata Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak, antara penjawat awam yang merasa akan kenaikan terbabit adalah pensyarah univerisiti, pegawai teknologi maklumat, pegawai penyelidikan, akauntan, pegawai kanan polis dan pegawai tadbir dan diplomatik.

 

Pasti berita itu membuatkan anda lebih teruja nak lulus temuduga PTD nanti kan? Tapi sebelum anda hadir temuduga, anda harus tahu teknikya dahulu. Sila periksa diri anda. Di tahap manakah skill komunikasi yang anda ada sekarang? Temuduga kali ni bukanlah seperti temuduga kerja yang biasa anda hadiri. Ini temuduga SPA. Dan anda harus tahu juga, ramai calon yang lulus dalam exam dengan senangnya tapi GAGAL dalam temuduga. Apakah puncanya? Ini hakikat yang anda harus tahu. 

Punca calon gagal dalam temuduga SPA:-

  • 90 peratus peserta kurang bersedia dan sambil lewa.
  • Kurang pendedahan dan pengetahuan. Pergi interview bukan main redah je.
  • Langsung tak tahu macam mana nak berkomunikasi dengan betul.
  • Penampilan diri yang tak kemas.
  • Terlebih yakin. (Alah dah lulus exam, takkan interview tak lepas?)

 

Ok, sudah. Sekarang ini anda harus dapatkan Rahsia Lulus TEMUDUGA PTD dan Kerja Kerajaan ni pula. Prepare diri anda sesiap-siapnya untuk temuduga nanti. Jika anda masih ragu-ragu, kami senaraikan kenapa anda harus pilih Rahsia Lulus Temuduga PTD dan Kerja Kerajaan daripada panduan lain.

  • Jimat masa, anda tak perlu Google lagi maklumat. Semuanya ada dalam panduan ini.
  • Bahasanya mudah dan terusun. Senang baca.
  • Panduan langkah demi langkah dari A hingga Z.
  • Ada rahsia lulus temuduga yang tak pernah anda dan orang lain tahu selama ni.
  • Terbukti!

 

Empat modul semuanya khas untuk anda!

Download sekarang di link bawah

=====================================

Rahsia Lulus Temuduga PTD dan Kerja Kerajaan

======================================

Loading...

Leave a Reply