Secret Beauty Malaysia Kini Aqua International, Pre-Order Produk Dibuka

Secret Beauty Malaysia Kini Aqua International, Pre-Order Produk Dibuka

 

Sebaik menjengah ke facebook Aqua International Malaysia, kami terasa segar dengan tema yang ditampilkan. Ternyata sesegar namanya, produk kecantikan ini bakal memberikan impak yang besar terhadap industri produk kecantikan negara. Aqua Beauty akan memasarkan produk-produk keluarannya di bawah jenama Aqua International. Belum dilancarkan, tapi pastinya ramai yang sudah tertarik untuk mencuba produk produk mereka.

 

 

Dijangka akan dilancarkan pada 5 Disember 2013 nanti, Aqua Beauty Worldwide telah mengambil alih produk Glowshape keluaran Secret Beauty. Ini berikutan permintaan yang sangat tinggi terhadap produk Glowshape. Sebagai satu syarikat yang bertaraf antarabangsa, pastinya Aqua Beauty Worldwide optimis membawa produk Glowshape setaraf dengan jenama berkelas lima bintang di pasaran.

Dua produk di bawah Aqua International yang bakal keluar di pasaran selepas pelancarannya nanti, Glowshape Ice yang dijenamakan semula dari Glowshape serta Radiancez iaitu set penjagaan wajah anti jerawat dan anti pigmentation. Dua kombinasi ini lengkap menjadikan Aqua International sebagai produk kecantikan yang memberikan kepuasan maksima kepada pengguna. Kepada anda yang mempunyai masalah berat badan dan kulit wajah yang teruk, kami sarankan untuk anda miliki produk produk ini. Wajah cantik, badan pun slim!

 

 

Kepada mereka yang berminat untuk menjadi agen terawal, jangan lepaskan peluang ini untuk mendapatkan income tambahan yang pastinya memberasangkan. Produk ini pasti akan hit, percayalah. Pre order telah pun dibuka dan sila masukkan nama dan email anda di website rasmi Aqua Beauty untuk mendapatkan info pelancarannya nanti.

=======Website rasmi Aqua Beauty======

–>> http://aquabeauty.com.my <<—

 

 

Loading...

Latest Comments

Leave a Reply