Video Viral Couple 7 Hari: Luahan Hati Puteri Awani, Kekasih Undur Diri – Terbakor

 

Video Viral Couple 7 Hari: Luahan Hati Puteri Awani, Kekasih Undur Diri 

 

Ok lah, tengok tajuk pun mesti korang dah tahu terbakor.com nak cerita pasal apa kan? Mengenai video viral ‘Couple 7 Hari’ yang tersebar di Facebook dan Youtube sekarang ni, macam macam komen yang kita boleh tengok. Ada yang hentam budak ni, ada yang backup budak ni. Tapi kami terbakor.com nak jadi lalang. Nak duduk tengah tengah. Korang pulak bagi pandangan. Cuma kami nak kongsi luahan hati dia yang terlibat, Puteri Awani di blognya. Oh ya, katanya kekasih hati Puteri Awani dah tinggalkan dia. 

 

p/s : Adik, tak yah sedih. Biarkan je boyfriend tak guna macam ni. Bila ada masalah terus lepas tangan. Tu belum tengok lagi gambar gambar dia dengan awek2 lain. Ha, adik fokus SPM ye. Masa depan tu penting.

 

 

Assalamualaikum , Mesti tengah panas dengan verita video Puteri kan ? Hmm , sebenarnya video tu di uploadkan lama dh tapi di privatekan dan video tu takdak sapa yg view. Memang niat taknak publickan tapi masa hangout last week ramai pulak yang nk view , Mulanya kami *saya dengan ery* terima komen yang baikbaik daripada anda semua. Kami ingat benda ni akan okay, Puteri ada mintak nk private balik vid tu tapi ery tak kasi sbb dia kata semua orang suka dan dia nk download masuk note II dia. So tak jadik lah nk privatekan semula.

Puteri tahu ini semua salah Puteri buat vid mcm tu . Puteri nak mintak maaf kalau ada buat koqang rasa sakit mata ka sakit telinga ka apa. Allah uji Puteri ni bersebab. Mungkin atas apa yg dah Puteri buat selama ni. Mmg dari dulu lagi Puteri ramai haters, tapi selepas buat vid ni lagi bertambah lah kan? Malah seluruh malaysia mugkin seluruh dunia. 
 
Allah maha mengetahui apa yg akan berlaku disebalik semua ini. Mungkin Allah rindukan doa daripada hambanya yang bernama Syazwani :’) Allah rindukan solat taubat dari hambanya. Dia lebih tahu daripada segalanya. Puteri hanya mampu berdoa dan melihat. Korang ramai namun ? Puteri seorang diri , Nasib ada kawankawan yang sangat baik dan selalu sokong wani dari belakang . 
 
Puteri mohon , orang yg upload vid puteri kt youtube, tlg lah delete. Puteri baru tahu saat dan ketika ini siapa yang bergelar kawan dan bergelar musuh . Mungkin verita ini akan terus tersebar tapi, Puteri redha dengan dugaan Allah malah Puteri bersyukur diatas apa yg berlaku ini mengakibatkan Puteri selalu mendekatkan diri dengan Allah. 
 
SubhanaAllah, Semalam lepas tengok apa yg terjadi , Hati gelisah sangatsangat. Walaupun kawankwan, family dah ckp sabar semua tapi ttp tak okay . Lepas buat solat solat semua, baca alquran , rasa betapa tenangnya hati ni. Allah maha berkuasa . 
 
Mungkin setakat ini sahaja post saya buat kali ni. Tapi ini mungkin post terakhir dari saya. Assalamualaikum :’)
Loading...

Leave a Reply