Aidil Zafuan: Saya Dah Tak Sayang, Dah Tak Ingin Dia Lagi – Terbakor

 

 Aidil Zafuan: Saya Dah Tak Sayang, Dah Tak Ingin Dia Lagi 

 

Itu kenyataan yang di’keluarkan oleh Aidil Zafuan kepada pihak media ketika di’temui di Mahkamah Rendah Syariah Seremban hari ini.

Aidil Zafuan & Rita Rudaini kedua dua mereka hadir ke mahkamah hari ini untuk mendengar status permohonan cerai yang di’kemukakan oleh pihak lelaki kepada mahkamah.

 

p/s : Sabarlah wahai hati…

Aidil Zafuan: Saya Dah Tak Sayang, Dah Tak Ingin Dia Lagi - Terbakor

Namun hakim Hamizan Mohd Nor menunda proses lafaz cerai pasangan ini kepada 8 Mac 2013 untuk di’rujuk terlebih dahulu ke Jawatankuasa Khas Pendamai di Pejabat Agama Daerah Seremban.

“Saya dah tak sayangkan dia lagi & saya dah tak inginkan dia lagi,” itu komen pendek Aidil Zafuan selepas keputusan mahkamah di’umumkan dan ianya jelas tentang niat beliau untuk berpisah.

Rita Rudaini berkata beliau tidak terkejut dengan keputusan Aidil Zafuan untuk bercerai kerana proses sebegini sudah banyak kali berulang selain berkata mahkamah sudah seperti rumah kedua.

Aktress ini juga menafikan dakwaan suaminya yang mengatakan beliau sendiri sudah dua kali meminta cerai, “Tak pernah. Kalau betul saya minta cerai, kenapa tak ceraikan? Kalau betul saya yang minta cerai”

 

Rotikaya

 

Loading...

Latest Comments

  1. lekatlekitstory February 25, 2013
  2. suhana February 25, 2013
  3. izzah February 25, 2013
  4. noli February 25, 2013
    • Putra Nakal March 7, 2013
    • azure August 29, 2013
  5. hulk69 August 29, 2013

Leave a Reply