Imam Muda Ugut Keluarga Mentua Lepas Popular? – Terbakor

 

Imam Muda Ugut Keluarga Mentua Lepas Popular? 

 

Dia digelar ustaz selepas diangkat menerusi sebuah rancangan realiti TV berkonsepkan agama yang popular di Malaysia dan di peringkat antarabangsa. Namun perwatakan baiknya itu rupanya hanya luaran apabila dia tiba tiba berubah personaliti menjadi seorang yang jahat dan sanggup mengugut keluarga mertua. Persoalannya, siapakah Imam Muda itu?

 

 

 Imam Muda berubah hati

Imam Muda Ugut Keluarga Mentua Lepas Popular? - Terbakor

Imam Muda ugut keluarga

Namun perwatakan sebagai suami penyayang dan menantu yang paling disayangi ibu mentua kini berubah sekelip mata apabila dikatakan tergamak mengugut mahu melakukan sesuatu yang buruk terhadap ibu mentua sehingga wanita itu kini bersembunyi di tempat lain.

Ustaz yang berjawatan tinggi dalam sebuah syarikat petroleum terkemuka negara itu dikatakan mengugut isteri dan keluarga mentua apabila menuntut wang RM140,000 daripada isterinya atas alasan membayar kembali kos sara hidup dia bersama isterinya, termasuk perbelanjaan ketika membawa anak saudara keluar bersiar-siar.

Kemuncak drama gila lelaki terbabit berlaku apabila dia memberanikan diri pergi ke rumah ibu mentuanya di Pahang, pada Isnin lalu.

Dia menunggu di luar rumah untuk menuntut wang berkenaan.

 

-Harian Metro-

 

Loading...

Leave a Reply