Nak koleksi beg yang cantik cantik? Hanya di Rima Closet! – Terbakor

 

 Nak koleksi beg yang cantik cantik? Hanya di Rima Closet! 

 

Post kali ini memang sesuai sangat untuk perempuan. Perempuan mana yang tak sukakan beg yang cantik kan? Orang perempuan ni, beg bukan takat satu jenis, tiap tiap event atau aktivity begnya lain lain. Nak pergi kolej atau kerja beg lain, nak pergi dinner beg lain, nak pergi dating dengan hubby/boyfriend pun beg lain. Pendek kata, beg adalah satu item yang sangat ekslusif bagi wanita. Orang lelaki jangan marah ya, perempuan ni kalau dah ada koleksi beg yang banyak dekat rumah pun for sure akan beli jugak beg beg yang baru. Dan di mana nak cari beg beg yang cantik ni? Di Rima Closet! 

 

Rima Closet menjual beg beg yang sangat kena dengan citarasa wanita moden tak kira tahap umur. Korang kena try singgah ke Rima Closet yang menyediakan pelbagai design beg stylo. Design design beg di Rima Closet ini terarah kepada korea fashion. Tapi sangat sesuai digayakan oleh wanita Asia macam di Malaysia ni. Singgahlah, pasti takkan rugi. Siap tak tahu lagi mana nak pilih adalah. 😀

 

Antara kategori beg yang terdapat di Rima Closet adalah Miss Thea Bag, New Authentic BackPack, Dinner Bag dan Produk produk baru untuk bulan Oktober ini. Jom kita tengok satu satu. Favourite kami adalah Miss Thea Bag! Sangat elegan dan cantik. Koleksi Miss Thea Bag sesuai digayakan untuk pergi dating, pergi hangout dengan kawan kawan atau untuk sebarang acara santai. Nak pergi shopping ke, sesuai pakai Miss Thea Bag. Kami suka sebab design dia cantik sangat. Tak caya? Jom la singgah ke Rima Closet!

Nak koleksi beg yang cantik cantik? Hanya di Rima Closet! - Terbakor

Nak koleksi beg yang cantik cantik? Hanya di Rima Closet! - Terbakor

Kemudian, di Rima Closet juga ada menyediakan koleksi beg untuk dinner. Ha, siapa yang ada event atau dinner dalam masa terdekat ni elok lah singgah singgah ke Rima Closet. Cari je beg kat sini. Semuanya cantik. Tak payah cari tempat lain dah. Kami pasti designnya dapat menambat hati korang. Untuk Dinner Bag, ada empat warna dalam koleksi iaitu Ungu, Merah, Putih dan Hitam. Pilihlah mengikut kesesuaian korang. Yang pastinya, design dinner bag ni memang elegan.

 

—–>>>  Singgah ke Rima Closet jom!! <<<—–

Sekarang jom kita tengok koleksi New Authentic Backpack. Yang ni pun kami suka jugak sebab design dia trendy. Tak macam backpack yang biasa. Kalau pakai yang ni nak pergi travel pun tetap nampak bergaya. Ada banyak warna dalam koleksi ni. Jadi korang buatlah pilihan sendiri. Harganya pun berpatutan tau. Sesuai la dengan bajet korang. Jadi, kalau rasa rasa nak pergi travel dalam masa terdekat ni, shopping dulu di Rima Closet.

 

Nak koleksi beg yang cantik cantik? Hanya di Rima Closet! - Terbakor

Selain dari itu, ada banyak lagi koleksi beg stylo dan berdesignkan ala ala korea fashion kat Rima Closet. Korang boleh singgah di koleksi yang baru untuk bulan Oktober ini. Pasti susah nak pilih mana yang berkenan di hati nanti. Rasa macam semuanya nak beli. Macam yang kami kata awal awal tadi, post ni untuk perempuan tapi buat kaum lelaki pun kena lah singgah jugak. Sebab nanti nak cari hadiah untuk girlfriend ke, wife ke, senang. Tak payah susah susah nak cari kat mall tu. Singgah saja ke Rima Closet.

 

Untuk tempahan atau pertanyaan lanjut mengenai Rima Closet, sila hubungi   

—>>> 019 424 1801 <<<—-

 

 

 Selamat bershopping!

Latest Comments

  1. Nursing and Health October 23, 2012

Leave a Reply