Pemuda Yaman alami gangguan seksual oleh 5 wanita USA – Terbakor

Pemuda Yaman alami gangguan seksual oleh 5 wanita USA

 

Ini kisah mengenai seorang pemuda dari Yaman yang menetap di USA. Dia telah mengalami gangguan seksual dari lima orang wanita. Kami sangat kagum dengan pemuda Yaman ini. Baca artikel ini sampai habis untuk mengetahui sebab kenapa kami sangat kagum dengan pemuda ini.

 

Pemuda Yaman diganggu 5 wanita USA

 Pemuda Yaman alami gangguan seksual oleh 5 wanita USA - Terbakor

Kisah pemuda Yaman diganggu lima wanita

Ia berlaku diluar negara apabila seorang pemuda Islam Yaman mengalami gangguan seksual dari 5 orang pelajar perempuan di Arizona, USA.

Kumpulan pelajar perempuan terbabit memasuki apartmen peribadi pelajar berkenaan dan bertindak menanggalkan pakaian selepas menutup pintu apartmen supaya pemuda itu tidak dapat melarikan diri.

Bagaimanapun Essam Sharabi bertindak melompat dari tingkap bilik tidurnya dan segera memaklumkan polis di kawasan berkenaan. Kumpulan pelajar perempuan tersebut ditahan pihak polis.

Selepas siasatan dijalankan, salah seorang pelajar perempuan tersebut memberi kenyataan bahawa pemuda itu mengalami masalah psikologi setelah mereka meminta beliau keluar “dating” beberapa kali namun ditolak atas alasan bahawa agamanya tidak membenarkan sebarang hubungan intim dengan perempuan selain dengan isteri.

Mengikut undang-undang negeri melarang sebarang bentuk gangguan melainkan kedua-dua belah pihak bersetuju untuk mengadakan hubungan.

 p/s : Subhanallah! Betapa tingginya iman pemuda Yaman ni kan? 

Sumber : Melayu kini

Loading...

Latest Comments

  1. Boni Kacak July 11, 2012

Leave a Reply