Gambar anak Nia Ramadhani, Mikhayla Zalindra Bakrie – Terbakor

 

Gambar anak Nia Ramadhani, Mikhayla Zalindra Bakrie 

 

Masihkah korang ingat dengan sinetron Bawang Putih Bawang Merah yang popular di Malaysia sekitar tahun 2006 dulu? Pelakon yang membawa watak Bawang Merah, Nia Ramadhani selamat melahirkan anak pertamanya,  Mikhayla Zalindra Bakrie semalam, 2 Jun 2012 kira kira pukul  7.25 pagi di Rumah Sakit Pondok Indah, Jakarta Selatan. Menurut Nurizspace.com, bayi seberat 3 kilogram itu adalah hasil perkahwinan Nia Ramadhani dengan Ardie Bakrie pada April 2010. Khusus buat peminat, di bawah ini adalah gambar anak Nia Ramadhani, Mikhayla Zalindra Bakrie. 

Gambar anak Nia Ramadhani, Mikhayla Zalindra Bakrie

Gambar anak Nia Ramadhani, Mikhayla Zalindra Bakrie - Terbakor

Gambar anak Nia Ramadhani, Mikhayla Zalindra Bakrie - Terbakor

 

Mikhayla Zalindra Bakrie

 

Dalam pada itu, suaminya Ardie Bakrie tidak dapat menyembunyikan perasaan sebak di atas kelahiran bayi itu sehingga menitiskan air mata kesyukuran.

“Saya membayangkan kesakitan yang ditanggung oleh Nia sehingga dia selamat melahirkan anak kami sampai saya menitiskan air mata,” ujar Ardie saat ditemui pemberita di hospital berkenaan.

Nia melahirkan bayinya melalui proses pembedahan caesar. Sejurus selepas selamat melahirkan, Ardie dan Nia merakamkan gambar anak mereka dan berkongsi di twitter.

 

Loading...

Leave a Reply