Angelina Jolie dan Brad Pitt kahwin 11 Ogos 2012

 

Perkahwinan Brad Pitt dan Angelina Jolie

 

Pasangan sensasi Hollywood, Brad Pitt dan Angelina Jolie yang bertunang April 2012 yang lalu dikatakan akan berkahwin pada 11 Ogos 2012 yang akan datang. Tarikh 11 Ogos dipilih kerana ia adalah tarikh ulang tahun perkahwinan ibu bapa Brad Pitt yang ke 50. Majlis perkahwinan mereka dikatakan akan dihadiri oleh lebih 300 tetamu khas dan akan dilangsungkan sekali dengan majlis ulang tahun ibu bapa Brad Pitt.

Menurut Mstar,  antara selebriti yang akan hadir ialah George Clooney, Matt Damon, Johnny Depp dan Tom Cruise.

 Nak tahu teknik mudah buat dollar USD tanpa modal dan dijamin bukan scam?? Sini jawapannya!  

  Gambar-Gambar Menarik dan RARE!  

Brad Pitt dan Angelina Jolie bakal berkahwin

Majlis perkahwinan Brangelina

 

SELEPAS diberitakan bertunang pada awal April lalu, khabar bahagia daripada pasangan Brad Pitt dan Angelina Jolie sekali lagi muncul alabila mereka dikatakan bakal berkahwin pada 11 Ogos ini.

Menurut laporan Digital Spy, tarikh perkahwinan itu bukannya dipilih sekadar suka-suka tetapi ia merupakan ulang tahun perkahwinan ke 50 tahun buat kedua-dua orang tua Brad iaitu Bill dan Jane.

Difahamkan majlis perkahwinan yang akan diadakan di kediaman pasangan tersebut di perancis itu bakal disambut dengan meriah dengan jumlah seramai 300 orang tetamu undangan dan antara selebriti yang akan hadir ialah George Clooney, Matt Damon, Johnny Depp dan Tom Cruise.

“Majlis besar-besaran diadakan kerana pasangan itu mahu anak-anak mereka melihat kebahagiaan ibu bapanya.

“Lebih menarik lagi apabila ulang tahun perkahwinan ibu bapa Brad turut disambut,” kata sumber kepada Daily Star.

Tambah sumber itu lagi, keluarga Angelina terlalu menyayangi keluarga Brad lebih-lebih lagi ketika aktres itu kehilangan ibunya akibat kanser ovari pada lima tahun lalu.

 

  Kalau ada hantu datang ke rumahmu, siapa u nak panggil?? 

 

 

Loading...

Leave a Reply