Kes culik : Selamatkan Siti Nur Fatihah Mahadi!

 

Kes culik Siti Nurfatihah binti Mahadi

Kes penculikan, pembunuhan dan simbah asid yang semakin menjadi jadi sejak kebelakangan ini menyebabkan ramai wanita Malaysia takut untuk keluar rumah. Seperti semalam, gadis berusia 15 tahun, Siti Nur Fatihah Mahadi yang diculik selepas balik dari kedai yang sangat dekat dari rumahnya. Ketika itu dia bersama dua lagi adiknya yang masing masing berusia 11 tahun pergi ke kedai untuk membeli kad prabayar telefon yang bernilai RM 5.

Semasa pulang dari situ, sebuah kereta Honda berwarna ungu gelap yang dipandu seorang wanita bersama dua lagi lelaki tiba tiba berhenti di hadapan mereka dan merentap Siti Nur Fatihah masuk ke dalam kereta. Malaysia, mari kumpulkan sejuta doa agar gadis ini selamat dari bahaya. Amin. Sesungguhnya Allah itu bersama dengan orang orang yang teraniaya. 

 Nak tahu teknik mudah buat dollar USD tanpa modal dan dijamin bukan scam?? Sini jawapannya!  

  Gambar-Gambar Menarik dan RARE!  

 

Sebarkan kehilangan Siti Nur Fatihah Mahadi

Kes culik : Selamatkan Siti Nur Fatihah Mahadi!

Tangkap segera penculik Siri Nur Fatihah

 ‘Baby…tolong kakak,’ jerit seorang remaja perempuan berusia 15 tahun sebelum dipercayai diculik tiga individu termasuk seorang wanita ketika dalam perjalanan pulang selepas membeli kad prabayar bersama dua adiknya kira-kira 100 meter dari rumahnya di Taman Tas, di sini, kelmarin.

Dalam kejadian jam 3 petang itu, Siti Nur Fatihah Mahadi, pelajar tingkatan tiga Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Pandan di sini, diseret ke dalam sebuah kereta Honda berwarna ungu gelap yang berhenti di depan kedai berkenaan sebelum memecut meninggalkan kawasan itu.

“Kakak menjerit kepada Muhammad Syahmi ‘Baby..tolong kakak’ sebelum dia dan saya cuba menyelamatkan kakak dengan menarik tangannya sekuat hati,” katanya ketika ditemui di rumahnya, semalam.

  Kalau ada hantu datang ke rumahmu, siapa u nak panggil?? 

 

Loading...

Leave a Reply