Penyanyi kumpulan Hip Hop rogol anak tiri ditahan polis

 

Penyanyi rogol anak tiri

Di Gombak Jaya, seorang penyanyi terkenal yang merupakan anggota sebuah kumpulan Hip Hop tanah air ditahan atas tuduhan merogol anak tirinya yang berusia 14 tahun. Penyanyi tersebut dikatakan melakukan kegiatan terkutuk itu sejak mangsa berusia 7 tahun. 

Menurut Harian Metro, penyanyi tersebut yang pernah berlakon filem ditahan selepas anak tirinya membuat laporan di Balai Polis Gombak kira kira jam 11 malam semalam. Siapa agaknya identiti sebenar penyanyi ni ye? Kalau sekadar anggaran, kami rasa kami macam dah ada nama kumpulan Hip Hop tu, cuma identiti individu masih belum diketahui. 

  Siapa Zamri Baba dengan Petronas??  

  31 Mac 2012 ini satu dunia akan bergelap selama sejam, kenapa???  

  Nikmatnya sambal petai sampai menjilat jari! Tapi kenapa ada yang kata busuk?   

Identiti sebenar penyanyi Hip Hop rogol anak tiri

Penyanyi kumpulan Hip Hop rogol anak tiri ditahan polis

Anak tiri penyanyi Hip Hop buat laporan dirogol

Penyanyi berusia 37 tahun yang juga pernah berlakon filem itu ditahan selepas anak tirinya membuat laporan di Balai Polis Gombak, di sini, jam 11 malam, kelmarin.

Menurut sumber, dalam laporannya, mangsa mendakwa dinodai bapa tirinya itu sejak berusia tujuh tahun dan kejadian terbaru berlaku pada 9 Februari lalu. 

“Berikutan laporan itu, polis melakukan siasatan sebelum menahan penyanyi terbabit di rumahnya di Gombak Jaya jam 2 pagi tadi (semalam),” katanya, semalam.

Sumber itu berkata, remaja perempuan terbabit mendakwa dia nekad membuat laporan polis kerana tidak tahan dijadikan hamba seks bapa tirinya sejak tujuh tahun lalu selain bimbang keselamatan adik perempuannya yang lain.

 Volkswagen offer free services untuk 3 tahun dan free RM500 kad Touch n Go??  

  Gambar-Gambar Menarik dan RARE!   

  Kalau ada hantu datang ke rumahmu, siapa u nak panggil?? 

  Tentang Cinta!  

  Telekung buat Mama?  

Apa komen anda?
atas pagar says:

hmm mcm2…