Lelaki takut bini mengamuk di pusat hiburan

 

Lelaki takut bini rayu tidak ditahan

 

Seorang pemilik bengkel yang ditahan di dalam serbuan pihak berkuasa di sebuah pusat hiburan sanggup mencederakan diri sendiri dan merasuah polis semata mata mahu melepaskan diri dari ditahan. Lelaki itu yang berperangai takut bini mahu melepaskan diri agar kegiatannya mengunjungi pusat hiburan tidak diketahui isterinya.

Menurut Kosmo, dia cuba mencederakan diri sendiri dengan memecahkan botol botol arak dan merasuah polis RM150. Ai, dah tau takut bini berani pulak pergi tempat tempat macam tu kan? Haha, macam macam! 

  Jom bercuti bersama si dia!   

  Siapa Zamri Baba dengan Petronas??  

 Volkswagen offer free services untuk 3 tahun dan free RM500 kad Touch n Go??  

Lelaki takut bini ditahan polis di pusat hiburan

Lelaki takut bini mengamuk supaya tidak ditahan kerana takut isteri tahu dia ke pusat hiburan

Lelaki takut bini mengamuk di pusat hiburan

Bagaimanapun, tindakan lelaki berusia 35 tahun itu langsung tidak memberi kesan kepada sepasukan polis dari Cawangan Kongsi Gelap, Judi dan Maksiat (D7) Bukit Aman yang menyerbu premis berkenaan di Bandar Puteri di sini pada pukul 12.30 pagi semalam.

Ketua Unit D7 Bukit Aman, Asisten Superintendan Shahrul Nizam Jaafar berkata, untuk meredakan keadaan, pihaknya terpaksa menahan lelaki itu mengikut Seksyen 186 Kanun Keseksaan kerana menghalang tugas penjawat awam.

“Ketika serbuan dibuat, dia sedang minum arak bersama seorang rakannya dan bertindak agresif apabila pemeriksaan dibuat.

“Pada awalnya, rakannya cuba menenangkannya namun gagal apabila dia mula hilang kawalan,” katanya ketika ditemui di sini semalam.

  Gambar-Gambar Menarik dan RARE!   

  Kalau ada hantu datang ke rumahm, siapa u nak panggil?? 

  Tentang Cinta!  

  Telekung buat Mama?  

Loading...

Leave a Reply