Suami pertemukan dua isteri undang bencana, isteri tua gasak madu di tepi jalan

 

Isteri tua tumbuk isteri muda

Niat si suami mahu mempertemukan kedua isterinya bagi menggalakkan keharmonian dalam rumah tangga, namun lain pula yang terjadi. Menurut Harian Metro, tindakannya itu mengundang bencana apabila isteri keduanya parah ditumbuk di muka oleh isteri pertama berhampiran Taman Melawati, Kuala Lumpur.

Ni kes berat ni. Kami tak tau nak komen apa. Bukan senang nak berpoligami ye bang. Ingat tu. Hehe.

  Kuasa PRU 13 yang PERLU diketahui!   

  Nak tau cara gandakan angpau dan duit anda dengan M2U savers??  

   Apakah yang telah terjadi kepada Teddy Bear ini sehinga dia jadi macam ni???  

Perang dua madu

Suami pertemukan dua isteri undang perang, isteri tua gasak madu di tepi jalan

Suami pertemu dua isteri undang bencana

Dalam kejadian jam 4 petang itu, mangsa, 30, bertemu madunya berseorangan di tepi jalan kawasan berkenaan manakala suami mereka menunggu di dalam kereta. 

Bagaimanapun, pertemuan dengan tujuan berdamai itu bertukar ‘medan perang’ apabila mangsa ditumbuk madunya berusia 40-an yang naik angin.

Menurut sumber polis, mangsa menerima rawatan di hospital berdekatan selepas mukanya bengkak dan berdarah akibat tumbukan kuat.

Katanya, mangsa yang berkahwin dengan lelaki itu sejak dua tahun lalu bersetuju bertemu madunya buat pertama kali kerana mahu berbaik dengan wanita itu selain mewujudkan suasana harmoni dalam rumah tangga.

  Rahsia kuku cantik! Bersinar bak permata   

  Volkswagen dengan free roadtax dan insuran kereta! Wow  

   1000 SMS free sehari ?? Sape takmau!  

Loading...

Leave a Reply