Kempen Pulau Hari Kekasih bermula! Selamatkan umat Islam dari terus hanyut

 

Kempen Pulaukan Hari Kekasih

 

Assalamualaikum kepada semua pembaca Terbakor. Bulan Februari dah tiba. Bila kita bercakap pasal bulan Februari, apa yang kebanyakkan anak anak muda dan pasangan yang bercinta tunggu. Hari kekasih ataupun Valentines Day! Rasanya ramai yang tahu dan ramai juga yang tak tahu bahawa Hari Valentines sudah pun diharamkan kepada umat Islam. Kenapa? Secara ringkasnya, Hari Valentines sebenarnya dirayakan sempena kejayaan seorang paderi memurtadkan gadis Islam

Bercinta, mencintai dan dicintai tidak bermakna kita perlu sambut Valentines Day. Dan jika tak sambut Valentines Day tak bermakna cinta korang dan pasangan tidak kukuh kan? Menyambut Valentines Day juga tidak bermaksud cinta korang sejati! Jadi untuk permulaan ini kami mahu sebarkan KEMPEN PULAUKAN HARI KEKASIH! . 

Bagaimana caranya korang nak turut serta? Mudah saja:-

 

1) Tekan like di page Pulaukan Hari Kekasih

2) Selepas tekan like akan ada butang Share

3) Sebarkan ke blog, Facebook dan kemana mana saja yang korang mahu. 

 

 

  Rahsia kuku cantik! Bersinar bak permata   

  Volkswagen dengan free roadtax dan insuran kereta! Wow  

   1000 SMS free sehari ?? Sape takmau!  

 

 

HARI KEKASIH BUKAN CARA ISLAM! 

MARI SERTAI KEMPEN PULAUKAN HARI VALENTINE

Klik Like pada : Pulaukan Hari Kekasih

dan sebarkan banner ini!

 

 

Kenapa perlu Pulaukan Hari Valentines?

– Kerana pada hari Valentines banyak anak anak remaja kita akan terlanjur berzina.

– Cara sambutan Hari Valentines yang jelas bercanggah dengan ajaran Islam.

– Kebanyakkan anak anak luar nikah akan dibuat pada hari ini!

Parti liar, pakaian seksi, minum arak dan segala macam jenis sambutan yang melanggar hukum syarak dan norma masyarakat akan diadakan pada hari ini.

–  Sambut biasa biasa je? Tak payahlah, kita patut menghargai cinta hari hari, bukan setahun sekali.

– Ramai anak anak gadis akan terpedaya dengan janji manis jantan berhidung belang pada hari itu.

– Menggunakan nama Valentines Day untuk membuktikan cinta sejati, kononnya.

 

Mari Sebarkan, selamatkan anak anak Islam kita dari hanyut! 

 

  Kuasa PRU 13 yang PERLU diketahui!   

  Nak tau cara gandakan angpau dan duit anda dengan M2U savers??  

   Apakah yang telah terjadi kepada Teddy Bear ini sehinga dia jadi macam ni???  

 

 

Loading...

Leave a Reply