Gambar Adira, penyanyi lagu Ombak Rindu peluk anjing tersebar?

 

 

Gambar Adira pegang anjing

 

Blog Rotikaya hari ini telah menyebarkan sekeping gambar yang kami kira agak kontroversi jugak. Gambar penyanyi lagu tema filem Ombak Rindu, Adira memegang anjing ternyata menimbulkan banyak persepsi negatif dan positif dari peminat. Tapi sejujurnya apabila kami lihat gambar tu, nampak macam Adira peluk patung. Tapi tak tahu lah kan. Apa apa pun kita nantikan penjelasan Adira selepas ini. 

  Kuasa PRU 13 yang PERLU diketahui!   

  Nak tau cara gandakan angpau dan duit anda dengan M2U savers??  

   Apakah yang telah terjadi kepada Teddy Bear ini sehinga dia jadi macam ni???  

 

Adira pegang anjing

Gambar Adira, penyanyi lagu Ombak Rindu tersebar?

Apa pandangan korang?

  Rahsia kuku cantik! Bersinar bak permata   

  Volkswagen dengan free roadtax dan insuran kereta! Wow  

   1000 SMS free sehari ?? Sape takmau!  

Apa komen anda?
bahbah says:

the doggie sooooooo kawaiii!!! cuteeeeeeeeeeeeee

bahbah says:

the doggie soooooo kawaiii! cuteee