Nora Danish dan Khairul Fahmi Che Mat dikesan berdating?

 

 

Gosip Khairul Fahmi dan Nora Danish

Baru sahaja beberapa hari Khairul Fahmi Che Mat digosipkan putus cinta dengan Dahlia Teck kerana seorang gadis bernama Leuniey, hari ini di Kosmo, ada berita mengatakan yang Khairul Fahmi ataupun Apex dilihat berdating dengan Nora Danish. Kita semua tahu Nora Danish memang meminati kehebatan Apex sebagai penjaga gol sejak Piala AFF 2010 lagi. Mungkin saja mereka berdua cuma keluar minum sebagai kenalan. Tapi kami rasa antara Apex dan Nora Danish tak ada apa apa hubungan yang serius. Jadi peminat Apex, jangan marah ye :p

  Rahsia kuku cantik! Bersinar bak permata   

  Volkswagen dengan free roadtax dan insuran kereta! Wow  

   1000 SMS free sehari ?? Sape takmau!  

Gambar Nora Danish

Nora Danish dan Khairul Fahmi Che Mat dikesan berdating?

zoom gambar untuk tumbesaran

Nora Danish dan Apex dating

Ini cerita pasal janda bergetah si Nora Danish. Bukan apa, Diva cukup senang hati kalau tengok wanita tabah ini sedang diulit bahagia. Tumpang senyum sekaki.

Sejauh mana kebenaran, Diva belum lagi nampak dengan mata Diva. Tapi ada khabar yang membisikkan bahawa usikan antara Nora dan pemain bola sepak, Khairul Fahmi yang kacak itu bukan hanya berlaku di laman sosial Twitter dan diusik teman-teman. Rupanya dengar khabar, pasangan ini sudah bertemu dan berkenalan.

Ada teman yang memberitahu bahawa perkenalan empat mata Nora dan Apek sudah berlaku dan berlanjutan dengan beberapa pertemuan. Teringin juga Diva terserempak dan senyum-senyum dekat pasangan ini. Dua-dua pun sama cantik sama kacak. Tapi nak pandang dari jauh sahaja sebab tak mahu kacau sesi perkenalan dua hati.

 Teddy Bear murah, murah,murah!   

  Nak tau cara gandakan angpau dan duit anda dengan M2U savers??  

   Apakah yang telah terjadi kepada Teddy Bear ini sehinga dia jadi macam ni???  

Loading...

Leave a Reply