Artis dihina kerana insaf dan berhijrah kepada agama

 

Artis dihina kerana insaf ke arah agama

Lumrah apabila kita ada segala galanya, kemahsyuran, nama, popular, semua orang akan sanjung dan dekat pada kita. Tetapi itu semua tidak kekal dan bererti sama sekali kerana ianya hanya indah pada pandangan dan kesannya sementara. Oleh itu, apabila ada sejumlah artis yang mula insaf dan berubah ke arah kebaikan, mereka dihina dan dipulauan rakan rakan. 

Pelik betul kami, sepatutnya rakan rakan mereka bangga kerana artis itu sudah mula berhijrah ke arah agama. Antara artis yang menjadi mangsa diskriminasi rakan rakan berotak sempit menurut Harian Metro adalah  Catriona Noorhayati Ross Bahrain Ross (Cat), Saiful Amir Abdul Wahab (Pot Innuendo), Azan Addin Abdul Wahab (Azan Ruffedge) dan Zafri Nanarudin (Zaf VE). 

 Teddy Bear murah, murah,murah!   

  Nak tau cara gandakan angpau dan duit anda dengan M2U savers??  

   Apakah yang telah terjadi kepada Teddy Bear ini sehinga dia jadi macam ni???  

Nama artis yang berubah ke arah kebaikan

Artis dihina kerana insaf dan berhijrah kepada agama

Dipulau rakan kerana berubah insaf

Mereka bukan asing dalam industri hiburan tanah air. Masing-masing pernah merasai dunia glamor dan menyemarakkan dunia lakonan dan muzik melalui genre R&B dan hip-hop hingga menjadi kegilaan ramai, terutama anak gadis.

Cat kini bergelar penceramah bebas, manakala tiga lagi artis lelaki itu menubuhkan kumpulan nasyid Al Mawlid bersama Abdullah Ahmad (Lah VE) dan Amer Munawer Yusoff (Amer Ruffedge). Sempena sambutan Maulidur Rasul hari ini, keempat-empat artis ini mengambil kesempatan berkongsi cabaran dan pengalaman dalam mengharungi fasa baru dalam hidup mereka.

  Rahsia kuku cantik! Bersinar bak permata   

  Volkswagen dengan free roadtax dan insuran kereta! Wow  

   1000 SMS free sehari ?? Sape takmau!  

Loading...

Latest Comments

  1. coachnike28 February 6, 2012
  2. akhil February 6, 2012

Leave a Reply