[Terbakor Hiburan] Janda Hattan – Farah Asyikin Othman mahu saman blog siarkan gambar intimnya

 

Farah Asyikin Othman difitnah dengan gambar intim

Kes penceraian Hattan dan Farah Asyikin Othman tidak berakhir begitu sahaja biarpun tuan empunya badan sendiri menegaskan yang mereka telah berpisah secara baik. Perkahwinan kali kedua Hattan itu hanya mampu bertahan 2 bulan. Mereka bernikah pada 1 November 2011 dan bercerai pada 12 Januari 2012.

Selepas beberapa hari bercerai, menurut sumber, timbul spekulasi yang dibuat beberapa laman blog tentang punca penceraian Hattan. Awalnya, sebuah blog telah menyiarkan gambar intim Farah Othman bersama seorang lelaki asing. Blog itu juga mendedahkan bahawa Farah Othman kerap berhutang. Sama ada betul atau tidak itu wallahualam. Farah Asyikin Othman bagaimanapun mengatakan dia difitnah.

  Iklan Tahun Baru Cina 2012 Petronas yang pasti buat kita terharu! 

  Bayangkan kereta bertukar jadi macam naga ketika jalan jem?  

  Bosan? Meh tengok flashmob Malaysian Airlines yang sangat gempak ni!   

 

 

Janda Hattan, Farah Othman saman blog siar gambar intim

[Terbakor Hiburan] Janda Hattan - Farah Asyikin Othman mahu saman blog siarkan gambar intimnya

Gambar intim Farah Othman bukan punca penceraian dengan Hattan

Memang benar itu gambar saya. Tapi penceraian saya dengan Hattan bukanlah disebabkan oleh gambar tersebut. Saya tahu ramai yang percaya dan sudah tiba masanya untuk saya menjelaskan perkara yang sebenar.

“Itu adalah gambar peribadi saya yang diambil lebih kurang lima tahun lalu. Kenapa setelah saya berkahwin ada orang yang nak sebarkan gambar itu ?

Saya ada maruah dan keluarga. Bila tersebar gambar berkenaan, memang saya malu dan reputasi saya jatuh. Orang sekeliling tidak tahu apa yang terjadi sebenarnya, sebaliknya mereka percaya bulat-bulat.

“Lagi satu, saya bukan artis! Saya hanya orang biasa dan tidak sepatutnya mereka sebarkan gambar berkenaan. Itu cukup mengaibkan diri saya,” katanya.

Menurut Farah, walaupun dia redha dengan apa yan berlaku, namun dia tetap sedih dengan penceraian itu.

“Say sangat sedih dengan penceraian kami tetapi saya optimis dnegan perjalanan hidup. Saya nak orang tahu yang saya tak menyesal berkahwin dengan Hattan.

“Biarpun banyak dugaan yang datang, saya yakin ada hikmah di sebaliknya. Saya cuma sedikit kesal apabila ada pihak yang menjaja cerita kononnya kami telah bercerai talak tiga di awal perkahwinan dulu.

“Itu memang satu berita yang tidak benar dan sangat mengaibkan.

Farah berkata, gambar itu tersebar berpunca daripada individu yang mengodam email miliknya sebelum ini.

“Apabila penggodam ini menceroboh e-mel, menyebar gambar saya dan melakukan penganiayaan siber, reputasi saya sebagai usahawan terjejas. Kalau dengan pelanggan luar negara tida ada masalah tetapi jika dengan pelanggan dalam negara macam mana ? Saya perlu bersihkan nama saya yang tercalar,” ujarnya lagi.

Menganggap perbuatan khianat itu sesuatu yang serius, tindakan akan dibuat sekembalinya Farah dari Hong Kong kelak.

“Saya akan ke Hong Kong untuk urusan perniagaan. Sekembalinya  saya nanti, saya mahu bersihkan nama saya. Saya sudah berbincang dengan peguam saya untuk mengambil tindakan terhadap beberapa blog hiburan yang menyiarkan gambar saya,” tegas Farah.

  Mari makan biskut Julie’s..nyum nyum!  

  Kuasa PRU 13 yang PERLU diketahui!   

  Nak lulus Temuduga Jururawat dengan mudah?  

  Rahsia kuku paling cantik!  


Loading...

Latest Comments

  1. daddy zuki January 23, 2012
  2. star May 6, 2012

Leave a Reply