[Terbakor Hot] Nur Amalina Che Bakri, pelajar cemerlang SPM 2004 difitnah dengan gambar daring?

 

 

Sedang hangat diperkatan sekarang tentang penyebaran gambar daring Nur Amalina Che Bakri. Masih ingatkah korang kepada pelajar cemerlang SPM 2004 yang mendapat keputusan 17 A dulu? Masa tu Amalina sangat heboh diperkatakan kerana kejayaannya. Sampaikan pernah ketika ditanya wartawan, Amalina menjawab cita citanya adalah dia mahu menjadi Perdana Menteri.

Kemudian, timbul cerita bahawa Amalina yang merupakan pelajar cemerlang SPM gagal di universiti. Dan hari ini, isu tentang Amalina Che Bakri muncul lagi. Kali ini, ia tentang penyebaran gambar daring. Amalina Che Bakri dikatakan sudah jauh berubah dari adat ketimuran. Terbakor mahu korang nilai sendiri adakah benar gambar gambar di bawah ini Amalina atau suatu fitnah semata mata? 

  Iklan Tahun Baru Cina 2012 Petronas yang pasti buat kita terharu! 

  Bayangkan kereta bertukar jadi macam naga ketika jalan jem?  

  Bosan? Meh tengok flashmob Malaysian Airlines yang sangat gempak ni!   

 

 

[Terbakor Hot] Nur Amalina Che Bakri, pelajar cemerlang SPM 2004 difitnah dengan gambar daring?

 [Terbakor Hot] Nur Amalina Che Bakri, pelajar cemerlang SPM 2004 difitnah dengan gambar daring?

[Terbakor Hot] Nur Amalina Che Bakri, pelajar cemerlang SPM 2004 difitnah dengan gambar daring?

[Terbakor Hot] Nur Amalina Che Bakri, pelajar cemerlang SPM 2004 difitnah dengan gambar daring?

Mungkinkah ada dalang yang dengki pada Amalina sehingga tergamak menyebarkan gambar gambar ini? Sebenarnya gambar ini diambil daripada Facebook Amalina Che Bakri. Kami tak pasti itu adalah fake profile atau facebook sebenar. Dan baru beberapa minit tadi, akaun facebook Amalina Che Bakri telah pun ditutup. Lepas ni kita nantikan penjelasan dari pihak Amalina. Jika ini suatu fitnah, Amalina perlu membetulkan keadaan. 

Terbakor : Eh, Misz Nina tu!

sumber : Informasi.My

  Mari makan biskut Julie’s..nyum nyum!  

  Kuasa PRU 13 yang PERLU diketahui!   

  Nak lulus Temuduga Jururawat dengan mudah?  

  Rahsia kuku paling cantik!  

 

Apa komen anda?
ongah kau says:

sendiri tengok sendiri nilai…Heran budak2 sekarang ,,,cedik pandai… sayang takleh nak nilai buruk baik..as per syarak. jangan panaskan perut ibu mengandun…..!/?

KARIM says:

BIASA JE LA..XDE LA TERUK SGT PON. POYO AH NK KECO2!

Terbakor says:

terima kasih krn singgah di blog terbakor :)

Syad says:

haha! first time aku tgk ingtkan adik 'angkat' Mz Nina. agak sebijik la..

haha..tu la..sekilas pandang, automatik kata, eh misz nina?

Mela says:

Sendiri pun abis sekolah buka tudung jugak… maklumla remaja yg tidak tahan godaan, nak kawan ramai, nak nampak cantik mcm artis.. hihi… ramaikan yg macam tu, tapi bila dah matang sikit, pakai dah tudung.. Klu pun ni betul dia doakan hidayah utk dia.. Memang salah tapi kita semua belajar dari kesilapankan? Doakan dia tidak lebih jauh terlanjur….. Amin…

WANN says:

Nasihat yang baik~!
Kita sama2 doakan dia
Caci mencaci tidak membawa untung :D

Terbakor says:

tak perlu caci maki..memberi pandangan secara elok lg bagus.. :)

Terbakor says:

betul..cuma amalina diperkatakan kerana ramai menaruh harapan tinggi pd dia..dan dia tak 'sebijak' pelajar lain..

bos says:

harap bukan dia..

harap harap2.. Insyaallah..

macam macam cerita ..

macam macam hal..wallahualam..

soutulmujahid.com says:

sebijik mcm amalina. mcm dia r…

Wallahualam..kebarangkalian besar tu mmg dia..tp x tau la kan..

Ran says:

mmg die pon… tgk mulot nye..kemain same