[Terbakor Berita] Guru Pendidikan Islam dicekup khalwat dengan isteri orang

 

 

Zaman sekarang ni, yang baik luaran belum tentu baik dalaman dan yang nampak jahat belum tentu dia adalah seorang yang jahat. Kita harus menilai seseorang selepas kita mengenali peribadinya. Betul tak? Dalam soal seorang guru agama ditangkap khalwat bersama seorang wanita yang disyaki isteri orang ni, nilailah dari sudut sifat sifat manusia yang mudah lalai. Jangan kerana seorang guru agama kena tangkap basah macam ni, semua guru agama yang lain terlibat sama. Biarpun ia pasti mencalarkan maruah, jangan kerana nila setitik, rosak susu sebelanga. 

  Nak satu Samsung Galaxy W? 

  Korang dah join ChurpChurp? Jom join sekarang dan start buat income. Best!  

 

[Terbakor Berita] Guru Pendidikan Islam dicekup khalwat dengan isteri orang

 

 

 

Seorang guru sebuah sekolah rendah, di sini, memberi alasan daripada sudut agama apabila ditahan bersama pasangan perempuannya kerana disyaki berkhalwat di Sungai Batu Pahat, di sini, awal pagi Sabtu lalu.

Dalam pemeriksaan kira-kira jam 1.30 pagi itu, suspek berusia 30-an cuba berdolak-dalih dengan mengeluarkan alasan tidak masuk akal bagi mengelak dicekup sekumpulan penduduk kerana berkelakuan mencurigakan di kawasan gelap di situ.

Difahamkan, suspek yang juga guru Pendidikan Islam ditahan kerana disyaki melakukan perbuatan sumbang dengan seorang wanita yang juga isteri orang.

Jurucakap Jabatan Agama Islam Perlis (Jaips) berkata, lelaki berkenaan ditahan bersama pasangannya berusia 30-an selepas dilihat berada dalam keadaan mencurigakan di dalam sebuah kereta di kawasan itu.

 

 

 

 

sumber : Berita Metro @ Harian Metro Online

 

 


  Jom tengok Spritzer Mini Dispenser yang comel ni!  

  Muzik video terbaru dari  Hot Chelle Rae yang  menjelajah bersama Boys Like Girls!  

 

 

Loading...

Leave a Reply