[Terbakor Hiburan] “Saya bukan jual diri!”, Liena Hangat

 

 

Liena Hangat ni siapa? Sejujurnya Terbakor mengenali Liena Hangat sebagai seorang artis, tapi tak berapa pasti dia adalah seorang penyanyi atau pelakon pada mulanya. Kemudian baru baru ni, nama Liena Hangat jadi hangat semula dek kerana penyebaran gambar terlampaunya ketika membuat persembahan. Gambar gambar yang tersebar itu menunjukkan kak Liena Hangat memakai pakaian seksi dan berkelakuan separa lucah dengan penonton lelaki di situ. 

Oleh kerana penyebaran gambar itu, Liena Hangat yang berusia 39 tahun ini dituduh menjual diri. Namun Liena menafikan perkara itu. Katanya dia tidak menjual diri, dia hanya mahu menjadi seorang professional serta masih tahu jaga batas. Bagi Terbakor setelah melihat gambar gambar tersebut….entah lah. Tapi cara Liena buat persembahan malam ni memang melampau. Tak perlu bergesel gesel dengan penonton lelaki yang kebanyakkannya orang tua ganyut untuk menjadi penyanyi professional kan? 


  Jom tengok Spritzer Mini Dispenser yang comel ni!  

  Muzik video terbaru dari  Hot Chelle Rae yang  menjelajah bersama Boys Like Girls!  

 

 

 [Terbakor Hiburan] "Saya bukan jual diri!", Liena Hangat

 

 

“Dengan rendah diri, saya hanya melengkapkan tugasan saya dengan menghiburkan tetamu, bukan menjual diri dengan adengan mengiurkan. Memang saya berpakain seksi tetapi itu keselesaan saya.

“Saya masih tahu batasnya dan saya tahu apa yang boleh buat, apa yang tidak boleh. Saya tidak begitu bodoh melakukan perkara tidak elok, tambahan pula dikhalayak ramai. Mungkin ada orang salah tafsir persembahan saya malam itu.

“Kenapa hanya lihat keburukan saya, sedangkan itu tanggungjawab saya sebagai penghibur? Kenapa perlu menjatuhkan saya sedangkan itu sumber pencarian saya? Saya hanya mahu jadi penghibur profesional,” katanya.

Leina turut menegaskan penyebaran gambar terbabit berkemungkinan dilakukan peminat yang cemburu dengan layanannya terhadap tetamu lain. Malah, penyanyi ini memberitahu hanya menyanyi dan bergelek saja pada malam persembahan itu.

 

 

sumber : Murai

 

 

  Nak satu Samsung Galaxy W? 

  Korang dah join ChurpChurp? Jom join sekarang dan start buat income. Best!  

 

 

Loading...

Leave a Reply