[Terbakor Konsert] Jom ke Konsert Fenomena 30 Tahun Search!

 

Korang sure kenal kumpulan Search kan? Sebut je lagu Isabella, Fantasia bulan madu, budak budak kecik pun hafal. Search adalah sebuah kumpulan muzik mainstream yang popular sejak tahun 1980 an lagi. Lagu lagu mereka menjadi inspirasi kepada ramai orang. Sampai sekarang bahkan, nama Search masih utuh di persada seni tanah air. Antara banyak banyak lagu Search, lagu apa yang korang minat? Nak tak menonton persembahan Search secara live di hadapan mata korang sendiri? 

Presenting…..

Konsert Fenomena 30 Tahun Search

 

 

Jangan ketinggalan untuk menyaksikan sendiri secara live Konsert Fenomena 30 Tahun Search yang diadakan pada November dan Disember 2011 ini. Konsert ini berlangsung di tiga tempat dan tarikh yang berbeza iaitu di Penang, Johor Bahru dan Kuala Lumpur. Tarikh dan masanya adalah seperti di bawah:-

  • 19 November 2011 (5 petang) – Penang, Stadium Batu Kawan
  • 3 Disember 2011 (5 petang) – Johor Bahru, Stadium Larkin
  • 17 Disember 2011 (5 petang) –  Kuala Lumpur, Padang Astaka (PJ) 
Jangan ketinggalan untuk menyaksikan Konsert Fenomena 30 Tahun Search! 

 

gambar : stereomonoku.com

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply