[Terbakor Gosip] Gambar Nadia Ismael, teman wanita Nazmi Faiz?

 

Wah, ni mesti ramai perempuan yang jeles ni! Nazmi Faiz tu walaupun umur baru 17 tahun, tapi peminat perempuannya ada yang sampai umur 30 tahun, semuanya kerana bola! Siapa tak kenal Nazmi Faiz ni mesti tak mint bola. Beliau adalah pemain Harimau Muda yang berusia 17 tahun. Namanya mula popular selepas dia bersama sama skuad Harimau Muda di Sukan Sea 26 yang lepas. Kecik lagi ni, tapi memang terrer main bola. Sekarang ni, trend pemain bola lebih popular dari artis. Pantang ada yang jaringkan gol untuk Malaysia, mesti awek awek nak buat mereka jadi boyfriend kan? Hehe. Biasalah bila dah popular jadi macam gula dihurung semut. 

Siapa gadis cun di atas ni? Dia bernama Nadia Ismael iaitu heboh diperkatakan sekarang sebagai awek Nazmi Faiz. Tapi kalau Terbakor cakap ni mesti ramai perempuan yang sangkal. Mesti ada yang kata ” ala ni mesti tipu je ni”, “biasalah orang popular ramai yang ngaku awek” dan macam macam lagi. Ai, statement berbunyi kejelesan tahap melampau nampak? :p 

[Terbakor Gosip] Gambar Nadia Ismael, teman wanita Nazmi Faiz?

[Terbakor Gosip] Gambar Nadia Ismael, teman wanita Nazmi Faiz?

Ha kan dah kata! Mesti ramai yang jeles. Tapi betul atau tidak Nadia Ismael ni awek Nazmi Faiz atau bukan, kita tunggu je la nanti. Hehe. Ini link Twitter Nadia Ismael. Dia dah protect tweet dia, so korang kena follow dulu baru dapat stalker tengok. Di bawah ni ada lagi satu gambar Nadia. 

[Terbakor Gosip] Gambar Nadia Ismael, teman wanita Nazmi Faiz?

Dah dah, takmo kecewa, orang tu dah ada awek, toksah kacau! Haha. 

Terbakor, jangan sampai rentung!

penghargaan khas : Cerita Mamat

*Jom join Contest Komen dan Menang Jam Tangan Ion Terbakor, 5 pemenang setiap 2 minggu!*

Loading...

Latest Comments

  1. Spongebob Tercekik November 29, 2011
  2. HaWa Tenang December 4, 2011

Leave a Reply