[Terbakor Contest] Contest Jam Tangan Ion Terbakor, 5 pemenang dipilih setiap bulan!

 

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat semua pembaca Terbakor yang dihormati sekalian, 

Untuk menghargai pembaca kami, kami telah buat satu contest yang sangat mudah untuk korang semua. Apa yang korang perlu buat cuma komen dan menang! Syaratnya, klik button “Like” pada fan page kami dulu. Hehe. 

Klik Like di sini : Fan Page Terbakor 

Selepas korang klik “Like” kat fan page Terbakor tu, korang akan diberi arahan mudah tentang cara cara untuk memenangi jam tangan ion yang sangat cool macam gambar di bawah. 

[Terbakor Contest] Contest Komen dan Menang Jam Tangan Ion Terbakor, 5 pemenang dipilih setiap 2 minggu!

Senang je kan? Cuma tinggalkan komen dan pemenang bertuah akan dipilih setiap bulan. Berapa pemenang yang akan dipilih? 

Lima(5) pemenang akan dipilih setiap bulan! 

Ya, lima pemenang setiap bulan! 

Nak komen di mana? Komen di link bawah ini :-

Komen di sini!

 

Itu sahaja! Yang penting, korang kena perlu klik “Like” pada fan page Terbakor. Selepas itu korang boleh mencuba peluang untuk menang. Jangan terlepas peluang ini. Dan setinggi tinggi terima kasih daripada team Terbakor untuk semua yang menyokong. InsyaAllah kami akan perbaiki mutu kandungan website Terbakor. 

Komen sekarang dan Menang Jam Tangan Ion yang sangat cool! 

Loading...

Latest Comments

  1. Zyash November 19, 2011
    • Terbakor Admin November 21, 2011
      • Muhammad Akmal November 22, 2011
        • Terbakor Admin November 22, 2011
          • Hafiza December 22, 2011

Leave a Reply