[Terbakor Berita] Gadis jual kawan sendiri untuk langsai hutang

 

Ini dipanggi kawan makan kawan. Seorang wanita berusia lingkungan 20 an telah bertindak menjual rakannya yang berusia 19 tahun untuk melangsaikan hutangnya dengan seorang lelaki. Akibatnya, mangsa dirogol lelaki terbabit. Sebab itu lah, jangan cepat percaya dengan perangai kawan kita yang tiba tiba baik tak tentu pasal. Pasti ada sebabnya. 

[Terbakor Berita] Gadis jual kawan sendiri untuk langsai hutang

Seorang wanita yang mahu menyelesaikan hutangnya secara licik memperdaya rakan sendiri dengan tawaran percutian percuma di ibu kota sebelum gadis berusia 19 tahun itu ‘dijual’ kepada seorang lelaki yang kemudian bertindak kejam mengurung, mendera dan merogolnya.

Bagaimanapun, gadis itu bernasib baik kerana berjaya melarikan diri selepas 60 jam jam dikurung di sebuah rumah di Taman Pusat Kepong di sini, iaitu sejak awal pagi 6 November lalu hingga jam 2 petang kelmarin.

Menurutnya, tragedi hitam dalam hidup gadis itu bermula jam 12 tengah malam, 6 November lalu, selepas dia yang menetap di Pontian, Johor, bersetuju mengikut rakan wanitanya berusia 20-an untuk ‘bercuti’ di ibu kota dengan semua kos ditanggung.

Terbakor : “Mari sini aku bawak kau pergi bercuti free of charge, semua aku tanggung!”, last last kena jual kawan sendiri!

berita penuh : Berita Harian Metro

gambar : utusanharian.com

Loading...

Leave a Reply